Forskning og uddannelse

Danmark er i dag førende inden for produktion af mejeriprodukter. Det skulle vi også helst være i fremtiden. Forskning og uddannelse er to væsentlige elementer, når det gælder om at sikre en fortsat succes for erhvervet. Herunder kan du klikke videre og læse om den forskning, som mejeriindustrien i fællesskab har sat i gang samt om uddannelsesmulighederne inden for mejerierhvervet og følgeindustrien.

Forskning

Mejerierne har siden 1990 investeret et trecifret millionbeløb i forskning på universiteterne via Mejeribrugets ForskningsFond. Læs mere om ...

Uddannelse

Mejeriindustrien har brug for arbejdskraft på alle niveauer og sørger desuden for løbende efteruddannelse. Herunder kan du læse om, hvad det...

Brexit har lange udsigter

Der kan stadig gå mange år, før Storbritannien er ude af EU, forklarede professor og EU-Kommissionens rådgiver Marlene Wind på Mejeriforeningens medlemsmøde. L&F’s cheføkonom satte tal på Brexits følger for mejerieksporten til UK, mens handelsselskabet Uhrenholts markedsanalytiker beskrev en presset global frihandel.

Læs mere

’Desserter giver livsglæde og fornøjelse’

Mejeriforeningen og Marie Holm følger op på sommerens dessertsucces med fire nye og sæsonaktuelle webfilm med lækre desserter.

Læs mere

International mælkekonference sætter fokus på klima og sundhed

Der er behov for nytænkning, hvis fremtidens mejeribrug skal bidrage med løsninger til både den globale klimakrise og til de sundhedsmæssige udfordringer, som mange forbrugere står overfor.

Læs mere